Hoe kom je bij Strand Zomer?

Fietsen en wandelen
Strand Zomer ligt aan het Meijepad dat dwars door de Nieuwkoopse Plassen loopt. Het opgeknapte fiets- en wandelpad ligt tussen de fietsknooppunten 53 (Meije) en 55 (Nieuwkoop) en is ideaal te bereiken te voet of met de fiets. Zie kaart.

Varen
Tijdens je boottocht kun je aanmeren bij de botensteiger bij Strand Zomer. Ook is het mogelijk om maximaal 3 nachten te overnachten. Meer informatie over de mogelijkheden voor het varen is hier te vinden.

Route en parkeren
Het adres van het strandpaviljoen is Meijepad 4 in Nieuwkoop. Om bij het strandpaviljoen te
komen kun je het beste je auto parkeren in het begin van de woonwijk bij de parkeerplaats naast Zuideinde 44c. Daarna is het nog 600 meter wandelen/fietsen naar het strandpaviljoen. De route is met borden aangegeven. Kom je vanaf de watertoren in de Meije in Bodegraven? Dan is het paviljoen alleen te voet of met de fiets te bereiken. Minder-valide personen kunnen worden afgezet en opgehaald bij het paviljoen. Als het paaltje in de brug staat bel dan maar naar 0630617445.

Openingstijden

Wij zijn gesloten tot half maart.

U bent per 1 november van harte welkom bij ons zusterbedrijf Brasserie de Halve Maan. 

Hazekade 20

2411 PP Bodegraven

Bezoekadres

Strand Zomer
Meijepad 4
2421 AK Nieuwkoop

0630617445

Postadres
Meije 101
2411 PM Bodegraven

Lekker borrelen of eten?

Dan bent u aan het goede adres bij Strand Zomer. Met de fantastische borrelkaart is er altijd een perfecte match voor u en uw gezelschap!